Terug naar kantoor

Wat moet je regelen om de terugkeer naar kantoor zo soepel mogelijk te laten verlopen?

  • Hygiëne op kantoren 
  • Handige tips en informatie
  • Snel weer naar kantoor
terug naar kantoor
Kantoren corona proof

AMT in de krant

Het Dagblad Van Het Noorden schreef een artikel over ons. Groningers maken kantoren coronaproof. We gaan weer naar het terras, kunnen in het openbaar vervoer en mogen op vakantie. Met alle versoepelingen verlaten mensen ook weer meer hun zolderkamer om de werkplek op kantoor weer op te zoeken. Kantoren die wel coronaproof moeten zijn.

Anderhalve-meter-economie

De economie is hard geraakt door de coronacrisis, het kabinet is de schade zoveel mogelijk aan het beperken. Onderwijs mag gecontroleerd weer open, het bedrijfsleven zal langzamerhand onder strikte regels gaan volgen. De volksgezondheid staat op nummer één, maar de economie moet weer opstarten. Hoe gaan we dit doen?

18-4-2020 Anderhalvemetereconomie is nu

1,5 meter-protocol al gereed?

Anderhalvemetereconomie werkbaar of niet, in Nederland moeten we er voorlopig mee leren omgaan. Verandering van uw werkomgeving is noodzakelijk voor het continueren van de economie.  Heeft uw organisatie al nagedacht?
Met alleen een plan of concept bent u er nog niet. Waar haal ik de materialen snel en voor een eerlijke prijs vandaan? Hoe krijg ik snel monteurs voor installatie van deze producten in het gebouw? Kan ik techniek toepassen voor een betere workflow? Op deze en andere vragen voor uw anderhalvemeteromgeving kunnen wij antwoord geven en u volledig ontzorgen. Van een onderwijsinstelling tot een grote kantoren, wij helpen u graag!  

1,5 meter protocol anderhalve meter protocol
Anderhalve-meter-economie-kantoor

Corona verandert kantoorinrichting 

Kantoren en andere bedrijfsgebouwen gaan vroeg of laat weer intensiever worden gebruikt. Interieurconcepten krijgen meer ruimte waarbij bureaus gemiddeld verder uit elkaar gaan staan. Het zal naar verwachting leiden tot 30% minder mensen op hetzelfde aantal vierkante meters. 

Epidemie-bestendig bouwen


Hoogstwaarschijnlijk is deze afstand een tijdelijke maatregel. Met onze aanpassingen kunt u altijd weer terug naar uw vertrouwde situatie. U ziet op deze manier ook wat er mogelijk is. Epidemie-bestendig bouwen is nu nog niet iets waar architecten rekening mee houden, maar dat zullen ze wel meer gaan doen. 

Epidemie-bestendig bouwen